Woonboederij Maja PVC vloeren Drachten

Woonboerderij Maja Drachten, Friesland

Woonboerderij Maja werkt met sfeervolle materialen en heeft een eigen karakteristieke uitstraling. Wij werken op een ambachtelijke manier met een geheel eigen stijl. Daarbij werken we samen met onze stylist Esther Bolt.

De mooiste vloeren van Nederland

Wanneer u zoekende bent op het gebied van vloeren bent u bij Woonboerderij Maja op het juiste adres. Team Maja is gespecialiseerd in het adviseren en het leggen van harde vloeren. Bezoek onze showroom voor een gedegen advies.

Maatwerk in meubels

Bij Maja is het mogelijk uw meubel zo aan te passen dat het aan al uw wensen voldoet. Wij hebben in onze showroom prachtige meubelen staan van goede kwaliteit. In de werkplaats op het terrein van Woon-Boerderij worden de houten vloeren en de houten meubelen behandeld in iedere gewenste kleur.

Raambekleding

Ook voor uw raambekleding kunt u bij ons terecht. U kunt op deze manier de materialen en de kleuren perfect op elkaar afstemmen en heeft maar 1 aanspreekpunt om alles te regelen.

Persoonlijke service

Maja werkt op een nuchtere Friese manier, wij leveren alleen met een goed gevoel. In de woonboerderij staat u centraal en wordt er ruim de tijd genomen om de juiste keuzes te maken. Met jarenlange ervaring kunnen wij u op vrijwel alle gebieden van dienst zijn.

+ Meer
Woonboederij Maja PVC vloeren Drachten

Neem contact op met dit bedrijf

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.

Projecten van Vloeren: PVC Woonboerderij Maja

Geen gerelateerde projecten gevonden.