Verhuizer Haarlem en Heemstede

Verhuisbedrijf in Haarlem of Heemstede nodig?

Bij verhuisservice Luykx bent aan het goede adres. Sinds 1828 heeft de familie Luykx verhuizingen op zijn naam staan. Het familiebedrijf timmert niet voor niets al meer dan een eeuw aan de weg. Met veertien gespecialiseerde verhuizers laten wij uw verhuizing zorgeloos verlopen. Verhuizen met Luykx pakt altijd goed uit, wij kennen Haarlem en omstreken van haver tot gort.

Verhuiservice in regio Haarlem en Heemstede

Verhuizen geeft voor veel mensen stress. Daarom werken we bij Luykx met een persoonlijke benadering. Luykx is een erkend verhuisbedrijf aangesloten bij de geschillen commissie, u bent gegarandeerd verzekerd conform het garantiecertificaat. Met ruim 100 jaar ervaring adviseert verhuisbedrijf Luykx u over de ideale aanpak voor uw verhuizing. Ook uw grote projecten, piano en kunstwerken worden door ons correct verhuisd. Uw huisraad wordt zorgvuldig ingepakt, in containers opgeslagen en vervoerd per verhuiswagen, deze zijn uiteraard voorzien van een laadklep. Regelt u zelf uw verhuizing? Bij Luykx kunt u verhuismiddelen als: verhuis-liften en dozen, karretjes, touwen, sjorbanden en beschermende materialen als schuimfolie, dekens en andere hulpmiddelen huren of kopen.

Tijdelijke opslag in Haarlem en Heemstede

Luykx biedt ook de mogelijkheid voor tijdelijke opslag van uw gehele of een gedeelte van uw huisraad, dit is gemakkelijk als ruimte nodig heeft als u bijvoorbeeld bezig bent met een verbouwing of verhuizing. Deze opslag bieden wij aan tegen een dagprijs, de opslagruimten zijn allemaal voorzien van een klimaat control systeem: Uw inboedel wordt bij ons droog en veilig opgeslagen.
klusservice: Tevens biedt Luykx een klusservice voor bijvoorbeeld het monteren van kasten, of wij helpen u met inzicht in uw nieuwe situatie door mee te denken over de nieuw in te delen ruimte.

Uw bedrijf verhuizen in regio Haarlem en Heemstede

Ook bij bedrijven is verhuisbedrijf luykx allang geen onbekende meer. Voor zowel interne als volledige verhuizingen van uw onderneming zorgen wij voor een minimaal oponthoud in uw bedrijfsproces. De regio Haarlem is voor Luykx vertrouwd terrein, maar ook over lands grenzen verhuizen wij zonder problemen.

Senioren verhuizen

,,Wanneer we senioren verhuizen is dit vrijwel altijd van een grote naar een kleinere woning, dit is een hele organisatie’’, zegt eigenaar Rinus de Graaf. ,,Naast het inpakken en uitpakken betekent dit vaak ook afscheid nemen van oude spullen of de opslag daarvan. Daarnaast het tijdig opzeggen en overzetten van abonnementen, verhuisberichten etc. Verhuizen is voor senioren zowel lichamelijke als geestelijke een zware inspanning. Keuzes maken. Regelen en nog eens regelen, dat begrijpen wij van Luykx als geen ander’’, aldus De Graaf.  Voor Luykx Verhuizingen is dit een bekend gegeven. ,,Wij helpen u met alle voorkomende werkzaamheden in uw oude woning; inpakken van uw inboedel; demonteren van lampen en andere elektrische apparatuur; afhalen van gordijnen en rails; bezemschoon en in oude staat opleveren van uw oude woning. Desgewenst leveren wij uw overbodige spullen af bij de kringloopwinkel.’’

Checklist verhuizing

Verhuizen is een arbeidsintensieve onderneming, daar komt een hoop bij kijken. Na de offerte aanvraag, maken wij een afspraak en komen we bij u kijken om de planning van de verhuizing door te spreken. Door de complexiteit van een verhuizing, ziet u al snel iets over het hoofd. Een goede voorbereiding is de halve verhuizing! Met onderstaande checklist leidt u uw verhuizing in goede banen. De checklist kunt u vinden op onze website.

+ Meer
Verhuizer Haarlem en Heemstede

Neem contact op met dit bedrijf

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.

Projecten van Verhuizer Luykx BV

Geen gerelateerde projecten gevonden.