Slotenmaker Alkmaar

Postma en Postma Slotenservice

Wij hebben een eigen monteur in dienst. Deze is dag in dag uit bezig met het monteren en openen van sloten en is dus zeer gespecialiseerd. Een driepuntsluiting in de deur, een raamboompje op het raam, beveiliging van uw complete huis, een deur die geopend moet worden, wij kunnen u bij dit alles van dienst zijn. Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd even telefonisch contact opnemen.

 


Sleutelhangers

We zijn niet alleen de sleutel-, maar ook dé sleutelhanger- en sleutelaccessoiresspecialist! Simpele labels, sleutelkapjes, drijvers, hotelballen, keycords, sleuteletuis, keybaks, sleutelringen of een leuke sleutelhanger met een letter, een beertje, een automerk of een sterrenbeeld. Wat u ook zoekt of wilt, wij hebben het voor u.


Sleutelkastjes

Of u nu een kastje voor buiten met ruimte voor een sleutel zoekt, een kastje in huis met ruimte voor tien, twintig, vijfenveertig of drieënnegentig sleutels nodig hebt of dat u een heuse sleutelkluis wilt, wij hebben het. Kom even langs in de winkel en wij vertellen er alles over. Eventueel kunnen wij deze kastjes en kluizen ook monteren.

Sleutelservice

Al sinds 1963 zijn wij dé sleutelspecialist van Alkmaar. Huissleutels, schuursleutels, fietssleutels, liftsleutels, kluissleutels, hangslotsleutels, autosleutels, caravansleutels, kastsleutels, lockersleutels en nog veel meer, wat voor sleutel u ook zoekt, u moet bij ons zijn. Tevens kunnen wij voor u gecertificeerde sleutels bestellen en diverse autosleutels met startonderbreker maken. Bijna altijd klaar terwijl u wacht!

+ Meer
Slotenmaker Alkmaar

Neem contact op met dit bedrijf

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.

Projecten van Slotenmaker Postma en Postma

Geen gerelateerde projecten gevonden.