Schildersbedrijf Wilfred van Laars

Schildersbedrijf Wilfred van der Laars kan bogen op ruim 50 jaar schilderservaring.

In 1952 begon vader, Peter van der Laars, als schildersleerling. Al in 1965 startte Peter van der Laars, samen met zijn broer Wim, Schildersbedrijf Gebroeders van der Laars B.V. In 1977 was er al sprake van een familiebedrijf, toen de schoonzoon van Peter van der Laars en de zoon en schoonzoon van  broer Wim in dienst traden. 1989 was het jaar dat de zoon van Peter, Wilfred van der Laars, zijn intrede deed. In de avonduren behaald Wifred alle vakdiploma’s inclusief het ondernemersdiploma. In 1990 stopt de broer van Peter, na 40 jaar  zijn werkzaamheden, waarna de firmanaam wordt gewijzigd in Schildersbedrijf Peter van der Laars B.V. Men nam bewust afscheid van grote projectmatige schilderswerkzaamheden en er worden weloverwogen gekozen voor het schilderen van monumentale en particuliere objecten.

Met een kleine groep gespecialiseerde schilders wordt – onder toezicht van de Stichting Hendrick de Keyser – voor de gemeente Dordrecht tot de verbeelding sprekende historische panden van geheel nieuw verfwerk voorzien. Denk hierbij aan Het Groothoofdspoort, het Hofcomplex en het statige onderkomen van de familie Stoop aan de Korte Engelenburgerkade. Zelfstandige ondernemer Om zijn ervaring en vakdiploma’s in de praktijk te brengen start Wilfred op 1 april 2001, naast zijn vaders schildersbedrijf, zijn eigen schildersbedrijf op. De overname 2004 is het jaar dat Peter van der Laars na 52 bijzondere jaren met pensioen gaat. Wilfred van der Laars zet, na 15 jaar schilder, voorman, bedrijfsleider en zelfstandige ondernemer te zijn geweest, het familiebedrijf voort. Wederom wordt de bedrijfsnaam gewijzigd, ditmaal in Schildersbedrijf Wilfred van der Laars. Samen met 6 vakschilders zorgt Wilfred ervoor dat alle projecten vakbekwaam en met plezier worden gerealiseerd.

Schildersbedrijf Wilfred van der Laars verricht diverse soorten buiten- en binnenschilderwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Maar u kunt ook denken aan winkelketens, overheidsinstellingen, woningcorporaties etc. 

Daarnaast behoren de volgende werkzaamheden ook tot onze dagelijkse bezigheden.

Onderhoud van schilderwerk waaronder:

  • monumentale (woon)panden
  • particuliere woonhuizen
  • verenigingen van eigenaren
  • utiliteits/overheids gebouwen

Wandafwerking:

  • Spuitwerk van spack
  • Sauswerk aan wanden en plafonds
  • Aanbrengen van glasweefsel
  • Alle behangwerkzaamheden
  • Meerkleurige wandbespuiting

 

 

+ Meer
Volg ons op
Schildersbedrijf Wilfred van Laars

Neem contact op met dit bedrijf

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.

Projecten van Schilder: Buiten Schildersbedrijf Wilfred van der Laars

Geen gerelateerde projecten gevonden.