Rioolservice Nieuwenhuizen & INZ

Rioolreinigingsservice nodig?

Rioolreinigingsservice Nieuwenhuizen B.V. is binnen de regio Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en Zandvoort het juiste adres voor al uw rioleringswerkzaamheden. Zowel het ontstoppen, aanleggen, reinigen, repareren en inspecteren van uw riolering is bij ons in goede handen. Als vaste klant binnen de regio Haarlem kunt ons 24 uur per dag 7 dagen per week bereiken voor al uw acute rioleringsproblemen.

 

Riolering reinigen en ontstoppen

 

Nieuwenhuizen B.V. reinigt en ontstopt al meer dan 70 jaar de riolering van particulieren en bedrijven in Haarlem en de directe omgeving. Dit familiebedrijf, wat in 1937 als Installatiebureau is opgericht, kenmerkt zich door persoonlijk contact met de klant en een vakkundig en professionele aanpak. Marco Hakhoff en Juriaan van der Prijt zijn de vaste contactpersonen van Nieuwenhuizen B.V. Zij kennen de klanten in de omgeving goed en zijn makkelijk bereikbaar.

De rioolspecialisten van Nieuwenhuizen B.V. zullen natuurlijk zo snel mogelijk de verstopping of andere rioolproblemen voor u oplossen. Maar daarnaast is het minstens  zo belangrijk om de dieper liggende oorzaak van de rioolverstopping te vinden. Dit voorkomt herhaling.

Voor het inspecteren wordt daarom professionele apparatuur ingezet, zoals bijvoorbeeld een rioolcamera of locatiezoeker die nauwkeurig de situatie in beeld brengt. Hierdoor kunnen eventuele graafwerkzaamheden op de centimeter nauwkeurig worden ingepland, zodat overlast zo veel mogelijk beperkt wordt.

 

Rioolservice Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en Zandvoort.

Wanneer het rioolprobleem gelokaliseerd is zullen de vakmannen van Nieuwenhuizen B.V. & I.N.Z. kiezen welk gereedschap het beste kan worden ingezet om de obstructie op te lossen. Dit kunnen bijvoorbeeld diverse mechanische veren zijn, verschillende hogedrukspuiten, of water- en vacuümzuigers.

De volgende rioolwerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren:

  • riool- of afvoer ontstoppen
  • rioolinspectie
  • rioleringsstelsel reinigen
  • rioolaanleg en reparatie
  • rioolonderhoud, beheer en advies

 
Nadat Nieuwenhuizen B.V. uw rioolproblemen heeft verholpen, zal alles natuurlijk weer netjes worden achtergelaten. Daarnaast zullen de vakmannen u adviseren over onderhoud. Zo kunt u als particulier, VVE of bedrijf ook besluiten uw riool een keer per jaar preventief te laten doorspuiten of te laten controleren op onregelmatigheden. Op die manier voorkomt u toekomstige schade aan uw rioleringsstelsel.

Naast erkent en ervaren rioolreinigingsservice, is Technisch Installatiebureau Nieuwenhuizen B.V. ook dakdekker en CV installateur. Juist díe combinatie maakt Nieuwenhuizen B.V. uniek in de omgeving van Haarlem!

Nieuwenhuizen B.V. is voornamelijk werkzaam in de omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en Zandvoort.

Afspraak maken met rioolservice Nieuwenhuizen B.V.?

Heeft u lekkage of verstopping van uw afvoer of riool? Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met onze contactpersonen: Marco Hakhoff en Juriaan van der Prijt van Nieuwenhuizen B.V.

+ Meer
Rioolservice Nieuwenhuizen & INZ

Neem contact op met dit bedrijf

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.

Projecten van Rioolservice Nieuwenhuizen BV

Geen gerelateerde projecten gevonden.