Rioolservice Maastricht

Een goed werkend riool behoort tot één van de primaire levensbehoeften. Daar staat u waarschijnlijk niet bij stil op het moment dat u het toilet doorspoelt of de stop uit het bad haalt, en dat is heel begrijpelijk. Want meestal functioneert het riool perfect. Rions Riooltechniek doet er alles aan om dat zo te houden. En ontstaat er toch een probleem? Dan zijn we 24 uur per dag paraat om het op te lossen.

 

Met kwalitatief hoogwaardige apparatuur en vakkundige medewerkers zijn we dagelijks druk in de weer om het rioolstelsel optimaal te laten functioneren. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van het complete rioolsysteem. Dat doen we al vele tientallen jaren voor particulieren, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, bedrijven en gemeenten in heel Limburg, Brabant en Belgisch Limburg. Wat vooral bij onze klanten aanslaat, is het one-stop-shopping principe: onze dienstverlening omvat alle bijbehorende graaf-, grond- en straatwerkzaamheden, en het afvoeren en verwerken van vrijgekomen afvalstoffen.

 

Dag en nacht paraat

Veel van onze werkzaamheden zijn bedoeld om rioolproblemen te voorkomen. Maar ook ‘genezen’ is onze specialiteit. Zo staan we altijd voor u klaar om een acuut rioolprobleem direct voor u op te lossen. Ook in het weekend. En ook midden in de nacht. Want we realiseren ons maar al te goed hoeveel overlast een verstopping, een lekkage, een overstroming of een ander rioolprobleem kan veroorzaken. En daar wilt u zo snel mogelijk vanaf. Heel begrijpelijk. Met onze geavanceerde meetinstrumenten kunnen we het probleem nauwkeurig lokaliseren waarna we met een oplossing op maat komen. Ook alle bijkomende werkzaamheden in en om uw huis nemen we u graag uit handen, zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft en u het toilet weer heel snel kunt doorspoelen zonder erbij na te denken.

 

Onze werkwijze

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We werken niet alleen volgens de wettelijke normen en de normen van ISO 9001, maar besteden daarnaast ook veel aandacht aan de aspecten veiligheid, gezondheid en milieu. Op deze gebieden zijn we VCA** gecertificeerd. Zo zorgen we voor een milieuvriendelijke verwerking van het restafval uit het riool en zorgen we er – in overleg met de op opdrachtgever voor – dat onze werkzaamheden zo weinig mogelijk hinder voor de omgeving veroorzaken. We maken gebruik van de meest moderne technieken en apparatuur, en zorgen voor een goed onderhouden wagenpark.

+ Meer
Rioolservice Maastricht

Neem contact op met dit bedrijf

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.

Projecten van Rioolservice RIONS Riooltechniek

Geen gerelateerde projecten gevonden.