De keukenspecialist Leiden

Het moet perfect zijn, tot op de millimeter!

Nieuwe keuken kopen? Loop bij ons binnen!
Wilt u een nieuwe keuken kopen? Sinds jaar en dag bevindt deze showroom zich aan de drukke Korevaartstraat in Leiden, en wie eenmaal binnen is wordt omarmd door het design van prachtige grote en kleine keukenprojecten. En zeker niet in de laatste plaats door hartelijkheid. Barthen Keuken Design Center is een echt familie bedrijf dat al sinds 1988 bestaat.

André Barthen is sinds 1973 werkzaam in de keukenbranche, Ria, zij is gespecialiseerd in kleuren en combinaties. Sidney, die van beide ouders hun specialisme heeft geërfd en door zijn jarenlange ervaring in de buitendienst exact wat wel en niet mogelijk is. Zijn vrouw Rachael houdt zich bezig met het adviseren van kleuren en combinaties en probeert er samen met de klant achter te komen welke apparatuur het beste in hun keuken past.?
Sinds 2014 hebben André en Ria het stokje overgedragen aan Sidney en Rachael.?
Of u nu van minimalistisch en strak, of van romantisch en klassiek houdt; de ongekend hoge kwaliteitsnormen die Zeyko exclusief aan de dag legt, vermengd met duizenden kleur- en materiaal mogelijkheden én onze knowhow, maakt van uw keuken altijd een bijzondere.

+ Meer
Volg ons op
De keukenspecialist Leiden

Neem contact op met dit bedrijf

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.

Projecten van Keuken Barthen Keuken Design Center

Geen gerelateerde projecten gevonden.