WVS Hoveniersbedrijf BV Helmond

Hovenier Helmond

Hovenier nodig in Helmond? WVS Hoveniersbedrijf is sinds 2004 gespecialiseerd en werkzaam op het gebied van onder andere:

  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Sierbestrating


Zowel voor kleine particuliere tuinen als grote bedrijfstuinen staan onze vakbekwame hoveniers voor u klaar om uw tuin onderhanden te nemen.

Tuinaanleg in Helmond

WVS Hoveniersbedrijf is een jong en professioneel bedrijf dat al jaren de tuinaanleg verzorgt in de regio. Perfectie en efficiëntie hebben wij hoog in het vaandel staan. Uw wensen en tuinideeën staan centraal bij het aanleggen en ontwerpen van uw nieuwe tuin. Daarbij zorgen onze tuinmannen voor een passend advies op maat en helpen u bij het kiezen van geschikte tuinonderdelen zoals een schutting, tuinhuis, vijver of tuinkamer, beplanting en materialen die binnen uw budget vallen.

Sierbestrating leggen door een stratenmaker

Bestratingen is een specialisme bij WVS Hoveniersbedrijf. Sierbestrating is te realiseren in tuinen, maar ook opritten en erfverhardingen behoren tot ons standaard pakket. In de totale aanneming van het straatwerk verzorgen wij het grondwerk, de levering van het bestratingsmateriaal incl. het verwerken en de stratenmaker.

Hovenier in uw tuin voor tuinonderhoud

Wilt u dat uw tuin er het hele jaar door verzorgd uit ziet? WVS Hoveniersbedrijf biedt een passend onderhoudspakket aan, zodat uw planten en bomen de verzorging krijgen om optimaal te kunnen groeien. Ook tijdens uw vakantie verzorgen wij het tuinonderhoud, zodat u bij thuiskomt een mooi verzorgde tuin heeft.

Elke opdrachtgever heeft een andere tuinwens en niet iedere tuin is hetzelfde. Samen met een team van hoveniers voeren wij elke tuinopdracht met veel enthousiasme en een 100% inzet uit. Elke opdracht is voor ons een uitdaging!

Onze hovenier is werkzaam in de regio Helmond

Wij werken met ons hoveniersbedrijf uit Someren in de regio van Asten, Geldrop, Mierlo, Someren en Son en Breugel.

+ Meer
WVS Hoveniersbedrijf BV Helmond

Neem contact op met dit bedrijf

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.