Stam Hovenier Huizen

Hovenier Huizen

Wanneer u een hovenier zoekt in Huizen bent u bij Stam Hovenier aan het juiste adres. Wij kunnen voor u alle tuinwerkzaamheden verzorgen als het tuinontwerp, de aanleg van uw tuin, tuinrenovatie en het uiteindelijke onderhoud van uw tuin. Zo kunt u zorgeloos van uw gewenste tuin genieten.

Tuinonderhoud omgeving Huizen

Wanneer uw tuin is opgeleverd is het ook mogelijk dat wij uw tuin onderhouden. Het uiterlijk van uw tuin verandert namelijk met de seizoenen en regelmatig tuinonderhoud is dan van belang. Indien u weinig tijd heeft, of niet over de middelen beschikt voor het onderhouden van uw tuin, dan nemen wij u dit werk graag uit handen. Wij onderhouden tuinen van zowel bedrijven als particulieren.

Stam Hovenier kan voor u bijvoorbeeld snoeien, bemesten en het gazon onderhouden. Zo kunt u zorgeloos van uw nieuwe tuin genieten.

Tuinaanleg

Van de eerste ontwerpschetsen tot en met de uiteindelijke oplevering van uw gewenste tuin; onze vakkundige en enthousiaste hoveniers kunnen de complete aanleg van uw tuin verzorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw huidige tuin door ons te laten renoveren.

Stam Hovenier heeft meer dan 30 jaar ervaring met de verschillende tuinwerkzaamheden die bij tuinaanleg mogelijk zijn. Denk hierbij aan het plaatsen van hekwerken en vlonders, de aanleg van (dak)terrassen, plaatsing van schuur of blokhut, diverse vormen van sierbestrating, het maken van een lichtplan en natuurlijk alle vormen van beplanting. Gespecialiseerd zijn wij daarnaast in het aanleggen van een stromende beekloop.

Als hovenier zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Huizen, Blaricum, Naarden, Bussum, Muiden, Eemnes & Abcoude.

Afspraak maken met een hovenier in Huizen?

Wilt u graag een afspraak met ons maken en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

+ Meer
Stam Hovenier Huizen

Neem contact op met dit bedrijf

Informatie aanvragen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.