Vacature Assistent dakdekker Sliedrecht

12 januari 2018

Functieomschrijving

Ben jij in het bezit van VCA, bereid om je handen uit de mouwen te steken en wil je graag buiten werken? Woon je in Werkendam of directe omgeving? Neem dan snel contact met ons op en je kunt direct aan de slag! Als assistent dakdekker ga je op pad met ervaren dakdekkers om te assisteren daar waar nodig is. Je helpt ze mee met hun dagelijkse werkzaamheden en zorgt er voor dat zij hun werk goed kunnen uitvoeren.

Eisen

- Per direct beschikbaar; - in het bezit van een geldig VCA certificaat; - in het bezit van positieve referenties; - woonachtig inWerkendam of directe omgeving; - rijbewijs B is een pré.

Plaats:

Sliedrecht

Sector:

Bouw, vastgoed

Opleidingsniveau:

MBO/ MTS

Dienstverband:

Fulltime

Reageren op deze vacature

Gerelateerde vacatures

dakdekkers Bitumen en Kunststof

Uden
Fulltime
MBO/ MTS

Voor een opdrachtgever in Uden zijn wij op zoek naar gemotiveerde dakdekkers (m/v) met minimaal 2 jaar ervaring als dakdekker bitumen en/of kunststof.

Bekijk

Parttime managementassistent administratief medewerker, locatie Bilthoven, Rijksoverheid

Utrecht
Parttime
MBO/ MTS

Voor een grote organisatie binnen Rijksoverheid zijn we op zoek naar een managementondersteuner voor 20 uur per week. Je taken zullen vallen onder reguliere secretariaatswerkzaamheden. Hierbij kun je denken aan:Agendabeheer, telefoonafhandeling, plan...

Bekijk

Vakantiekracht administratief assistent

Oss
Fulltime
MBO/ MTS

Wij zijn op zoek naar een administratieve vakantiekracht! In de maanden juni, juli en augustus kun je in Oss ondersteunende taken uitvoeren op een accountancy kantoor. Je helpt mee met het uitprinten van documenten, het inbinden van documenten en het...

Bekijk

Dakdekkers bouw regio Groningen, Friesland en Drenthe ZZP ers

Groningen
Fulltime
LBO/ LTS

Per direct zijn wij op zoek naar ervaren dakdekkers (bitumen en/of kunstof) voor de regio Groningen, Friesland en Drenthe. De werkzaamheden betreffen met name nieuwbouw en renovatie.

Bekijk
Terug naar overzicht