Tuinaanleg en sierbestrating Almere

In Almere heeft hovenier Warners Huis & Tuin een onderhoudsvriendelijke tuin aangelegd met hoogwaardige tuinmaterialen. Zowel de keuze van de materialen als ook de beplanting zorgen voor de gewenste strakke uitstraling van dit tuinontwerp. 

Materialen tuinaanleg Almere

Voor de tuinaanleg zijn hoogwaardige materialen gebruikt, bijvoorbeeld het 'natuurlijke' kunstgras van Tigerturf via Easy Lawn. Daarnaast is er voor de sierbestrating gebruik gemaakt van METTEN terrastegels die speciaal gefabriceerd zijn voor lang en intensief gebruik.

Deze materialen zijn eenvoudig schoon te houden en vragen om weinig onderhoud van tuin en terras.

Tuinbeplanting Almere

Naast het kunstgras en de terrastegels komt de strakke uitstraling ook terug in de keuze van beplanting. De plantenperken zijn met borders strak afgescheiden en er is gekozen voor Leibomen als verlengstuk van de tuinschutting.

Om de tuin het gehele jaar aantrekkelijk te maken heeft Warners Huis & Tuin er extra solitaire bomen geplaatst. Daarnaast zorgen de op maat gemaakte plantenbakken met verschillende heesters en vaste planten voor een los accent.

Informatie over tuinaanleg en sierbestrating in uw omgeving

Indien u geïnteresseerd bent in de aanleg van een tuin met eventuele sierbestrating, dan kunt u uw gegevens achterlaten. De hovenier uit uw omgeving zal contact met u opnemen.

+ Meer

Media | Tuinaanleg en sierbestrating Almere

05 Tuin met planten in Almere
03 Overzicht tuin Almere
01 Entree huis en tuin Almere
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten