Tuinaanleg kunstgras gazon in Westzaan

Steinz Tuinen en Groen heeft voor deze achtertuin in Westzaan, in samenspraak met de klant, gekozen voor een hoge kwaliteit kunstgras om dit prachtige gazon aan te leggen. Het kunstgras is niet van echt te onderscheiden en vergt nauwelijks onderhoud.

Kunstgras voor het gazon

De klant uit Westzaan gaf aan dat de honden door te spelen en graven het grasgazon iedere keer weer vernielden. Toch wil de klant graag dat de honden in de tuin kunnen blijven spelen en ravotten. Daarom besloot de klant in overleg met Steinz Tuinen en Groen voor kunstgras te kiezen. Voordeel is dat het gazon niet meer kapot gaat en dat de honden niet meer met modderpoten naar binnen komen. Ook het opruimen van eventuele ontlasting is eenvoudig, met een sopje is het gazon zo weer schoon.

Kunstgras is tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden van echt gras, het heeft echter veel voordelen ten opzichte van echt gras. Het is milieuvriendelijk en heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Bemesten, onkruid bestrijden of sproeien is niet meer nodig. Kijkt u voor keuzes in kwalitatief en hoogwaardig kunstgras bij EasyLawn.

Onderhoud kunstgras gazon

Naast het voordeel dat de tuin een jaar rond mooi groen blijft, is kunstgras ook onderhoudsvriendelijk. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig de takken en bladeren van het gazon harken. Mos kunt u besproeien met een speciaal middel, waardoor het mos bij de eerst volgende regenbui wegspoelt. Verder hoeft u eigenlijk alleen de kunstgrasvezels twee keer per jaar met een grove borstel te (laten) borstelen.

Deze klant uit Westzaan is zeer tevreden met dit prachtig aangelegde gazon en de honden lijken er ook veel plezier mee te hebben!

Contact hovenier in omgeving Westzaan

Wanneer u ook een professionele aanleg van uw gazon of tuin wilt, dan kunt u uw gegevens achterlaten. Onze hovenier zal dan persoonlijk contact met u opnemen.

+ Meer

Media | Tuinaanleg kunstgras gazon in Westzaan

03 c kunstgras tuin westzaan
01 a kunstgras gazon westzaan
02 b kunstgras westzaan
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten