Tuinaanleg met Douglasvlonder in Almere

Warners Huis & Tuin heeft in Almere een moderne strakke tuin aangelegd met duurzame vlonders van Douglas hout. De grafische vlakverdeling met verschillende tuinmaterialen zorgt voor een strakke uitstraling van de tuin. De sfeer van de tuin is in perfecte harmonie met het moderne huis.

Ontwerp en aanleg moderne tuin Almere

Hoveniers bedrijf Warners Huis & Tuin is dit project gestart met het inventariseren van de wensen van de klant. Zij wensten een moderne achtertuin met daarin het duurzame Douglashout verwerkt. Na inventarisatie heeft Warners Huis & Tuin een tuinontwerp gemaakt, zodat de klant al een goede eerste indruk van de tuin zou krijgen. Na goedkeuring is begonnen met de uitvoering van de tuinaanleg.

Naast de vlonders van het duurzame Douglashout is er voor het terras gekozen voor terrastegels met een zwarte toplaag waarvan de voegen zijn ingeveegd met zwart zilverzand. Er is daarnaast gekozen om tuinverlichting spotjes van In-Lite in het vlonderpad te verwerken. Uiteindelijk maakt het strak gelegde gazon deze moderne tuin helemaal af.

Gebruik van Douglas hout

Douglas hout is uitermate geschikt voor het aanleggen van een terras met vlonders. Speciaal voor het terras is er de Douglas Vlonderplank, deze is tweezijdig geprofileerd voor extra stabiliteit. Douglas hout heeft van nature een hoge duurzaamheid en is erg sterk. Het hout heeft onbehandeld al een mooie uitstraling en is daarom milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld geïmpregneerd Vuren. Daarnaast is deze naaldhoutsoort afkomstig uit grote aangeplante bosgebieden in Noordwest Europa.

Contact hovenier in omgeving Almere

Wanneer u ook een tuin of terrasaanleg naar wens wilt, dan kunt u uw gegevens achterlaten. Onze hovenier zal dan persoonlijk contact met u opnemen.

+ Meer

Media | Tuinaanleg met Douglasvlonder in Almere

03 c gazon aanleg almere
05 e terras aanleg almere
06 tuinaanleg Douglas almere
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten