Tuinaanleg vakantiewoning Garderen

In Garderen heeft Hoveniersbedrijf Stip rondom een landelijk gelegen vakantiewoning een nieuwe tuin met diverse zitmogelijkheden gecreëerd. Naast het bestaande terras is er nog een extra tuinterras met smaakvolle tegels aangelegd. De gekozen Kokowall Tuinschermen passen goed bij de omgeving, deze zijn namelijk zeer geschikt om te laten begroeien met klimplanten.

Tuinontwerp vakantiewoning

Het gaat bij dit tuinontwerp om het realiseren van een compleet nieuwe tuin rondom een vakantiewoning in een landelijk gelegen gebied. De sierbestrating rondom de vakantiewoning is opnieuw gelegd en daarnaast is er een nieuw tuinterras gecreëerd voor extra zitgelegenheid.

De klant had als wens een groene tuin die bij de omgeving zou aansluiten. In combinatie met de betonnen rand van stapelblokken is een onderhoudsvriendelijke grasmat gerealiseerd. Deze kan eenvoudig onderhouden worden met een robot maaier. De beplanting van de borders is gesnoeid en deze borders worden later door de klant nog aangevuld met planten.

Bestrating en tuinafscheiding

Voor het bestraten van het terras is bewust gekozen voor een groot formaat getrommelde klinker, omdat deze met de organisch gevormde randen het uiterlijk van oude gebakken klinkers het meest benaderd. Het grote formaat zorgt ervoor dat er minder voegen nodig zijn, wat het terrasonderhoud minimaal maakt.

Er is voor de tuinafscheiding gekozen voor tuinschermen van Kokosystems, deze schermen hebben een strakke maar tegelijkertijd ook natuurlijke uitstraling. Verder zijn deze schermen heel geschikt om te laten begroeien met klimplanten. De gekozen klimplanten zorgen het hele jaar door voor een groene aanblik.

Informatie over tuin of terrasaanleg in uw omgeving

Wanneer u ook een smaakvolle aanleg van uw vakantietuin of terras wilt, dan kunt u uw gegevens achterlaten. Onze hovenier zal dan contact met u opnemen.

+ Meer

Media | Tuinaanleg vakantiewoning Garderen

03 Tuinschermen met klimplanten Garderen
04 Tuinterras vakantiewoning Garderen
02 Tuinafscheiding en opbergschuur Garderen
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten