Aanleg moderne tuin in Huizen

Stam Hovenier heeft in Huizen een strakke moderne tuin aangelegd, waar de privacy optimaal is. Naast de tuinaanleg speelt ook de sierbestrating een belangrijke rol in deze strak ingedeelde en praktische tuin. Bewust is gekeken hoe beplanting en bestrating één harmonieus geheel kunnen vormen.

Indeling moderne tuin

De klant wenste een strakke tuin, makkelijk in het onderhoud en met veel privacy. Om de tuin een moderne uitstraling mee te geven is daarom bewust gekozen de tuin in vlakken te verdelen. Sierbestrating, gazon en plantenborders zijn strak ingedeeld wat de tuin een grafische uitstraling geeft. Groen, steen en hout wisselen elkaar smaakvol af.

Voor de kinderen is er naast de bestrating ook een grasmat aangelegd waar zij heerlijk op kunnen spelen. Verder is er voor een deels wintergroene beplanting gekozen, zodat de tuin er in de winter ook nog goed bijligt. De beplanting bestaat o.a. uit bloeiende Hortensia, Aubrieta, Vinca, groenblijvende Carex en een beukenhaag. Een rond de tuin geplaatste sproei-installatie maakt de tuin onderhoudsvriendelijk.

Sierbestrating moderne tuin

Voor het terras is als sierbestrating gekozen voor een groot formaat gebakken keramische tegel. Deze heeft een moderne uitstraling en is gemakkelijk in het onderhoud. Het tuinpad is juist aangelegd met oude gebakken klinkers (7duimers) die een mooi contrast vormen met het terras en de omgeving.

Verder is er om inkijk te verminderen een tuinschutting van Larikshout geplaatst. Voor deze tuinafscheiding is gebruik gemaakt van verticale dubbele planken, zodat de schutting er aan beide kanten verzorgt en smaakvol uitziet. In de schutting is ook de sproei-installatie weggewerkt. De tuinverlichting is in de borders aangelegd.

Contact hovenier in omgeving Huizen

Wanneer u ook een professionele aanleg van uw gazon of tuin wilt, dan kunt u hier uw gegevens achterlaten. Onze hovenier zal dan persoonlijk contact met u opnemen.

+ Meer

Media | Aanleg moderne tuin in Huizen

07 g tuindeur huizen
06 f tuinafscheiding huizen
01 a tuinterras huizen
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten