Tuinhuis in Haarlem

Tuinhuis

Tuinatelier-Termaaten gespecialiseerd in tuinkamers, tuinoverkappingen, tuinhuizen, veranda’s, chalets en garages heeft in Haarlem een tuinhuis gebouwd met daaraan een kippenren. Het tuinhuis is volledig op maat gemaakt.

De opdrachtgever wenste een duurzaam tuinhuis, daarom is gekozen voor Douglas hout en een dak van EPDM met rubber. Dit zijn naast heel duurzame ook onderhoudsvriendelijke producten. In het voorjaar van 2015 is sedum beplanting op het dak geplaatst.

Douglas hout, duurzaam hout

Door de sterkte en duurzaamheid van Douglas hout is het zeer breed toe te passen. Van tuinschutting tot tuinhuis of pergola. Vooral voor buiten houtbouw is het een geschikt houtsoort.

Afhankelijk van de omgeving gaat een houtbouw van Douglas hout zo’n 10 tot 15 jaar mee. Het is meestal geelrood van kleur, naarmate het wat langer buiten staat verkleur dit tot oranje-bruin.

Wat is EPDM

EPDM is een soort dakbedekking. Het garandeert een duurzame, milieuvriendelijk, recyclebaar en waterdichte afwerking voor platte tot licht hellende daken.

Waarom sedum beplanting

Sedum is een klein soort vetplantje, ze nemen vocht op in hun blaadjes en zijn zeer sterk. Sedum beplanting is een onderhoudsvrije, isolerende dakbedekking geschikt voor platte tot licht hellende daken. Sedum is bestand tegen het Nederlandse weer: wind, warmte, uitdroging en vorst.

Met een sedumdak creëert u in korte tijd een mooi groen dak.

Ook zo’n tuinhuis? Tuinatelier-Termaaten helpt u verder bij het plaatsen van uw tuinhuis, tuinoverkapping en buitenkamers.

+ Meer

Media | Tuinhuis in Haarlem

Tuinhuis van Douglas hout Haarlem 1
Tuinhuis van Douglas hout 3
Tuinhuis van Douglas hout 4
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten