Strakke, moderne tuin Geldrop

WVS Hoveniersbedrijf Someren heeft voor een woning in Geldrop een strakke onderhoudsvriendelijke tuin aangelegd welke mooi aansluit op de bosrijke omgeving.

Tuinontwerp Geldrop

Het gaat om een strak tuinontwerp waar veel tuinelementen in voorkomen, zoals de aanleg van een zwembad, een vijver, sierbestrating, een zuilenrij, keermuur en diverse beplanting.

Voor het strakke gedeelte van de tuin is gekozen voor lei-fruitbomen, fruitbomen, bodembedekkers en solitairen. Het bosrijke gedeelte van de tuin zorgt met grove den en diverse heesters voor een mooie overgang richting het bos.

Bestrating tuinontwerp Geldrop

Het hoger gelegen strakke gedeelte van de tuin en het lager gelegen bosrijke gedeelte worden door trappen en tuin verhogingen met elkaar verbonden.

Voor de sierbestrating heeft WVS Hoveniersbedrijf Geldrop gekozen voor gebakken klinkers in combinatie met basalt tegels (natuursteen), dit zorgt voor een warm, chique en natuurlijke uitstraling.

Informatie aanvragen voor tuinaanleg

Wilt u ook een tuinontwerp en tuinaanleg die aansluiten bij uw wensen?  Laat uw gegevens achter, dan neemt de hovenier uit uw omgeving contact met u op.

+ Meer

Media | Strakke, moderne tuin Geldrop

Zijaanzicht huis met pergola in Geldrop 6
Terras met pergola in Geldrop 3
Terras in tuin Geldrop 2
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten