Veranda Almere

Veranda in Almere

Warners Huis en Tuin heeft in Almere een veranda geplaatst. De achtertuin heeft nu twee heerlijke zitplaatsen waar kan worden gelounged onder de veranda en gegeten in het zonnetje. Optimaal genieten!

De hoekwoning heeft een tuin van ongeveer 150 m2. Er is gestart met het maken van een modern tuinontwerp, als wens kwamen de warme kleuren en veranda al duidelijk naar voren. Bij de keuze van de materialen voor in de tuin is rekening gehouden met de onderhoudsvriendelijkheid. Voor de opdrachtgever is het van belang lekker van het weer te kunnen genieten en dat er daarnaast voldoende speelruimte is voor de honden.

Zitplaats in de tuin

Om de tuin onder te verdelen in verschillende zitplaatsen is er gebruik gemaakt van verschillende kleuren terrastegels. Dit zorgt voor een duidelijke afscheiding van overdekt en onoverdekt zitten.

Houten schutting

Naast het bouwen van de veranda is een nieuwe houten schutting geplaatst. De tuinschermen zijn aan elkaar gezet met stevig bevestigingsmateriaal, dit is cruciaal voor een lange levensduur van de schutting. Voor extra privacy heeft de schutting een dichte structuur. Doordat de planken aan de voor- en achterkant over elkaar heen vallen wordt een dichte schutting gecreëerd.

Onderhoudsvriendelijke beplanting

Aan de achterkant van de tuin stond een oudere klimop, deze is flink teruggesnoeid en past nu ook goed in het moderne tuinontwerp. De rest van de beplanting staat in potten, de bomen zijn meerjarig en vragen weinig onderhoud. De bloembakken zijn opgevuld met planten en gekleurde bloemen. Niet alleen op de grond maar ook aan de schutting zijn bloembakken opgehangen.

Materialen

Alle materialen die zijn gebruikt bij de aanleg van deze tuin zijn van het merk Redsun. Meer voorbeelden kunt u bekijken in de showtuin van Warners Huis en Tuin in Almere.

Ook zo’n veranda? Bekijk welke hovenier in uw buurt dit voor u kan verzorgen.

+ Meer

Media | Veranda Almere

Veranda Almere 3
veranda Almere 1
veranda Almere 4
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten