Stadstuin Zaandam

Stadstuin Zaandam

Hoveniersbedrijf Steinz Tuinen en Groen heeft voor een particuliere klant in Zaandam op 50 m2 een gezellige stadstuin aangelegd waar de klant naar hartenlust haar gang kan gaan met het vullen van potterie en plantenbakken.

Terrasaanleg stadstuin

Naar wens van de klant heeft Steinz Tuinen en Groen met een grootformaat tegels een verhoogd terras gecreëerd. Door deze verhoging sluit dit tuinterras direct aan op de woonkamer. De terrastegels in natuurlijke kleuren zijn gevoegd met een speciale voegmortel waardoor er geen onkruidgroei meer mogelijk is.

Voor de verdere sierbestrating zijn de reeds aanwezige bestratingsmaterialen hergebruikt.

Er is daarnaast een pergola gebouwd waarin een zonwering is geïnstalleerd, zo doet deze pergola ook meteen dienst als tuinoverkapping.

Beplanting tuin Zaandam

Langs de pergola zijn klimplanten geplaatst die er tegenaan kunnen groeien. Ook is het mogelijk om aan de pergola hanging-baskets te hangen met kleurrijke planten. De al aanwezige beplanting is in overleg met de klant opnieuw ingedeeld zodat dit beter tot zijn recht kan komen. De klant wil zelf met gevulde plantenbakken en potterie de tuin verder aankleden.

Contact hovenier in omgeving Zaandam

Indien u ook een smaakvolle aanleg van uw (stads)tuin of terras wenst, dan kunt u uw gegevens achterlaten. Onze hovenier zal dan persoonlijk contact met u opnemen.

+ Meer

Media | Stadstuin Zaandam

Stadstuin Zaandam 3
Zonwerende Pergola Zaandam 5
Tuinterras Zaandam 5
Bekijk alle foto's

Gerelateerde projecten