Poké Perfect

Onze samenwerking met Poké Perfect liep als een trein. Tussen het moment dat we voor het eerst gebeld werden tot uiteindelijke oplevering zat 6 weken. Extra moeilijkheid was dat we ook de rol als aannemer op ons hebben genomen. Poké Perfect heeft als eerste de Poké naar Nederland gehaald. Een Poké is sushi in een schaal maar uitgebreid met veel verschillende groenten. De ideale gezonde maaltijd voor als je meer trek hebt dan een salade maar niet iets ongezonds als een pizza of hamburger wilt.

Het eten moet natuurlijk en duurzaam eten zijn, wat ‘perfect’ aansluit bij onze materialen. Ook duurzaam en natuurlijk. Deze match zorgde ervoor dat we het snel eens waren over de te gebruiken materiaal en de uitstraling die de winkel moest krijgen. Toch handig als je veel ervaring hebt met het maken van interieurs.

We hebben al heel wat natuurlijke materialen gebruikt maar moesten voor Poké Perfect uit een nieuw vaatje tappen. Het werd een ontwerp met lavasteen, touwen en een gigantische glazen craquelé wand. Het geheel moest een ode worden aan het vulkanische eiland Hawaii, de geboorteplaats van de Poké.

Werken in teamverband is een van de belangrijkste dingen bij TWO-O en dit kwam ons goed van pas in onze rol als aannemer. Communicatie en aansturing zorgden ervoor dat we de krappe deadlines konden halen en alle leveranciers in de pas bleven lopen. Ook hield het teamgevoel iedereen tot  laat op de been.

Dat de samenwerking goed is bevallen blijkt wel uit het feit dat we ook hun winkel in Utrecht gaan designen en inbouwen!

+ Meer

Media | Poké Perfect

poke_perfect_amsterdam_bar
poke_perfect_amsterdam_interieurs-1.jpg
Poke perfect 2
Bekijk alle foto's