CV financiel-administratief Almere

07 november 2018

Plaats: Almere

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Leeftijd: 49

Geslacht: Vrouw

Kennis, opleidingen en ervaring:

Werkervaring en stages:

Ik heb 17 jaar werkervaring in Rusland in auditing company, bank en in international joint venture. In Nederland heb ik twee jaar werkervaring in Absolution Security beveiliging bedrijf (Etten-Leur)

Opleidingen en cursussen:

Ik heb in Rusland Technical universiteit afgerond en diploma als electrical engineering gekregen. Ik heb daarna ook economical opleiding in de Technological univerciteit gehad en diploma asl economist gekregen. In Nederland heb ik Basiskennis boehouding, Basiskennis calculatie en Basiskennis loonadministratie diploma's gekregen.

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen:

Ik beschik over goede analytische en communicatievaardigheden en kan duidelijk en gestructureerd rapporteren. Ook werk ik op een accurate manier en kan ik me makkelijk aan een nieuwe omgeving aanpassen. Ik kan efficient werken onder stress en ik heb goede time management vaardigheden. Bovendien vind ik het leuk om met mensen samen te werken, ik ben een teamspeler. Ik neem ook graag verantwoordelijkheid voor mijn werk en hou me aan de gemaakte afspraken. Ik beheers Nederlands, Engels en Russisch op een goed niveau.

Hobby's en interesses:

fitness, tennis, bridge, drawing, reading, classical music, travelling

Gewenste contractvorm:

Parttime

Reageren op CV

Gerelateerde CV's

Terug naar overzicht