CV Administratief medewerker Den Haag

11 juni 2018

Plaats: Den Haag

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Leeftijd: 37

Geslacht: Vrouw

Kennis, opleidingen en ervaring:

Werkervaring en stages:

Werkervaring: Werkgever : CAK, Den Haag Periode : maart 2015 - heden Functie : Administratief medewerker Werkomschrijving : • Beschermd wonen opname, hulpmiddelen en voorzieningen controleren van pgb/wmo cliënten. • Uitvalbestanden oppakken en verwerken. • Meldingen versturen naar diverse thuiszorginstellingen en Gemeenten via de beveiligde omgeving. • Reacties verwerken van ketenpartners , indien nodig muteren. • Afhandelen van diverse administratieve taken. (e-mails afhandelen, brieven aanmaken/versturen) • Ervaring met bedrijfssystemen als Cebes, Thinsy, inflow, verseon, H&V App, Porta, OF12 en GBA.

Opleidingen en cursussen:

Opleidingen: VWO Mr. Dr. J.C. de Miranda Lyceum te Paramaribo, Suriname okt.1997 – dec. 2000 MAVO Wim Bos Verschuur school te Paramaribo, Suriname okt.1993 – aug.1997 Computervaardigheden: Kennis en ervaring met MS Word, MS Excel , Outlook en Lotus Notes.

Overige informatie:

Rijbewijs: B,E

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen:

Profiel: In mijn werk heb ik zorgvuldigheid hoog in het vaandel staan. Ik vind het belangrijk om nauwkeurig te werk te gaan en gastvrij met klanten om te gaan. Mensen in mijn directe omgeving omschrijven mij als een vrolijke en enthousiaste collega met wie ze graag samenwerken.

Hobby's en interesses:

Hobby’s: Ik hou van boeken lezen, fotograferen en koken.

Gewenste contractvorm:

Fulltime

Reageren op CV

Gerelateerde CV's

Pakketdienst metselaar, timmerman, productiemedewerker.

Heesch
Fulltime
LBO/ LTS

Bekijk

Magazijnmedewerker, hovenier

Koog aan de zaan
Fulltime
MBO/ MTS

Ik heb ruime ervaring als magazijn/productie medewerker en alle bijbehorende taken en ben ik in het bezit van een heftruckcertificaat. De beschreven taken passen goed bij hetgeen ik graag wil doen en leuk vindt. Ik werk graag in een teamsetting, maa...

Bekijk

Pakketbezorger, timmerman, magazijnmedewerker

Oss
Fulltime
LBO/ LTS

Ik ben iemand die in een teamverband kan werken, maar even goed individueel kan werken. Ik ben van natuur heel secuur en prestatie gericht, en kan goed met mensen omgaan.

Bekijk

Magazijnmedewerker, keukenproductie

Amsterdam
Fulltime
LBO/ LTS

Kan goed alleen werken.

Bekijk
Terug naar overzicht